Cégünkről röviden

Az Arborétum Lakópark III. üteme a Malom cégcsoport tagjaként a BTMP Mélyépítő Kft. beruházásában valósul meg,
mely társaságot több, mint 20 éves építőipari kivitelezésben jártas, kiváló szakmai felkészültséggel rendelkező team alkot.

Széleskörű tapasztalat

A Malom cégcsoport széleskörű építőipari és kereskedelmi tapasztalatokkal rendelkező, tőkeerős társaság, mely az elmúlt évtizedek alatt 5 társasházi beruházás keretében közel 200 otthon megépítésével járult hozzá Kecskemét város fejlődéséhez.

100% Garancia

A megbízhatóság, a precizitás, a szervezettség, pontos, igényes munkavégzés, a szakmai normáknak megfelelő színvonal kiváló garanciát jelentenek arra, hogy az Arborétum Lakópark megépítésre kerülő III. üteme maradéktalanul megfeleljen a város és az igényes otthonra vágyók elvárásainak.

Minőségi építőanyagok

Kategóriájukban egyik legjobb építőanyagok kerülnek beépítésre a kiemelten nagy tapasztalattal rendelkező mérnökeink által tervezett épületekbe.

Kiemelt projektjeink

Referenciáink

Mezei u. 11-13.
32 lakásos társasház
Átadás éve: 2002-2003

Arborétum I. ütem
29 sorház és 42 társasházi lakás
Átadás éve: 2006

Katona J. u. 7.
27 lakásos társasház
Átadás éve: 2007

Arborétum II. ütem
50 társasházi lakás
Átadás éve: 2008

Malom P1 szint generál kivitelezésben történő átépítése – átadás éve: 2015
Miskolc Centrum áruház földszint teljes körű átépítése – átadás éve: 2015

Kecskemét, Nyíri u. – 3 lakásos sorház – átadás éve: 2016-2017

Arborétum  III. ütem

60 újonnan épülő otthon

Az Arborétum Lakópark III. üteme – igazodva az előző kettő ütemben már megvalósult épületekhez – egy olyan modern életvitelt megvalósító komplex létesítmény, amelynek lényege, hogy a zöldövezeti, igényes és funkcionális környezet- a központi öntözőrendszer, a játszótér, a beton térkővel burkolt járdák és utak, a sorszámozott parkolók, illetve a közösségi területeken és a teremgarázsokban kiépített tűzjelző rendszer – szerves és hasznos része legyen az itt otthonra találó családok mindennapi életének.

A telek közvetlen környezetének zöldövezeti dominanciája, a kivitelezés igényessége, az anyagválasztás mind azt a célt szolgálja, hogy biztosítsa a lakók, az itt élők hosszú távú kényelmét, teljes komfortérzékét, egy jó befektetés biztonságát előrevetítve ezzel jelen kor ideális életvitelének képét, valamint egy ingatlanvásárlás kapcsán elvárható szempont teljes körű megvalósulását: az otthonom nem csak szép, kényelmes, jó lokációjú, hanem egy hosszú távon is értékálló biztos befektetés.

A Kecskemét városában mintaértékűnek tekinthető, egyedi megoldásokat is tartalmazó társasház-beruházási koncepció egy élhető lakópark képét valósítja meg. A beruházó a kivitelezés során a legjobb minőségű építő anyagokat – modern, minimalista stílusú falburkolat – használja fel, a legkorszerűbb technológiai megoldások kivitelezése mellett.