Legjobb helyen

A lakópark alig pár percre a belvárostól, a Kecskeméti Arborétum közvetlen környezetében található. Hatalmas, egybefüggő zöldterület,  kiváló infrastruktúra, egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások jellemzik. A földszinti lakások kertkapcsolattal, a II. emeleti lakások panoráma terasszal rendelkeznek.

A természet a lakókomplexum szerves részét képezi. A zöldterületet parkok, előkertek, valamint az épületegyüttesek közé és a környező utcákba telepített fasorok teszik igazán élhetővé.

Kényelmi és biztonsági szolgáltatások

A lakópark területe kerítéssel körülhatárolt, sorompóval és kaputelefonnal ellátott beléptető rendszeren közelíthető meg. Biztonságos, zárt játszótér található a lakóparkban.

Öntözőrendszerrel kiépítettek a zöldterületek. A teremgarázsok tűzjelző rendszerrel rendelkeznek. A lakások egyedi fogyasztásmérővel vannak ellátva.

Ideális környezet

A lakópark közvetlen környezetében arborétum, és egyéb kirándulóhelyek találhatóak.
Ideális választás fiatal pároknak, gyerekes családoknak, nyugodt környezetre vágyóknak egyaránt.

Befektetési céllal vásárlóknak kiváló döntés! Az Arborétum Lakóparkban a természetesen kialakított környezet kitűnő hangulatot teremt mindenki számára. Lakáskínálatunkban mindenki megtalálja a tökéletes otthont.

Szórakozás és vásárlás

Vásárlás: Malom Bevásárló Központ, Domb Áruház, Tesco, Auchan, Spar, …

Szórakozás: Malom Mozi, Katona József Színház, Ciróka Bábszínház, …

Sport, kikapcsolódás: Kecskeméti Arborétum (túrázás, futás), Benkó Zoltán Szabadidő Központ (wakeboard pálya, evezés, strand, horgászat), Élményfürdő és Csúszdapark, Kecskeméti Fürdő (wellness szolgáltatások), …

Kulturális intézmények: Cifrapalota, Katona József Könyvtár, Kiskunsági Nemzeti Park Természet Háza, Hirös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ, …